OM OS
Bag om Copenhagen Music

Førende musikbureau
Mere end bare lyd

Om os

Efter mange år i branchen er Copenhagen Music et af Danmarks største live musikbureauer, og det skyldes blandt andet, at vi repræsenterer nogle af de største danske artister herhjemme.

Copenhagen Music repræsenterer artisterne eksklusivt, og tilbyder daglig sparring og rådgivning i forhold til artistens musikalske karriere på den danske livescene. Vi er en del af Universal Music Group, men agerer samtidig som en selvstændig afdeling med egne projekter indenfor livebranchen.

Vi har et tæt samarbejde med de danske recordlabels, og kontakt til det meste af den nationale og internationale musikbranche, hvilket blandt andet skyldes vores samarbejde med Universal Music Group.

I løbet af det sidste årti har vi leveret musik til danske virksomheder, festivaler og spillesteder, hvorfor vi besidder en stor ekspertise indenfor branchen.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder, og har på baggrund af vores arbejde modtaget Børsens Gazelle pris 3 år i træk.

Copenhagen Music har kontor i Aarhus og København, og her varetager vi alt lige fra artisternes live-koncerter, live-events, tourplaner til corporate events. Vores store corporate afdeling i Aarhus varetager alt produktion og afvikling vedrørende corporate events, hvis hovedfokus er at skabe musikoplevelser samt alle former for B2B samarbejde.

I forhold til vores kunder, så bidrager vi med sparring og rådgivning i forhold til planlægning af alle former for underholdning, samt med ekspertise indenfor produktion og afvikling, herunder scene, lys og lyd.

Vi er samtidig den direkte vej til artisterne, hvilket sikrer en direkte kommunikation imellem alle parter. Copenhagen Music har som det eneste af landets store bureauer, en afdeling med bookere og production managers, der alene arbejder med B2B, hvilket gør at vi også har erfaring og kontakt med netop denne del af branchen.

Vi glæder os til at bidrage med endnu mere musik til danske events og fester i fremtiden, og forhåbentlig kan vi se frem til en masse nye og spændende samarbejder.

Derudover vil vi forsat være med til at udklække de største kommende stjerner på den danske musikscene, i samarbejde med de danske musikselskaber.

En del af
Universal Music Group
Gazelle 2015 Gazelle 2014 Gazelle 2013