OM OS
Bag om Copenhagen Music

Førende musikbureau
Mere end bare lyd

Om os

Efter mange år i branchen er Copenhagen Music et af Danmarks største live musikbureauer, og det skyldes blandt andet, at vi repræsenterer nogle af de største danske artister herhjemme såsom Lukas Graham, Saybia, Carpark North, Shaka Loveless, Suspekt, Stine Bramsen og mange flere.

Copenhagen Music repræsenterer artisterne eksklusivt, og tilbyder daglig sparring og rådgivning i forhold til artistens musikalske karriere på den danske livescene. Vi er en del af Universal Music Group, men agerer samtidig som en selvstændig afdeling med egne projekter indenfor live branchen.

Vi har et tæt samarbejde med de danske record labels, og kontakt til det meste af den nationale og internationale musikbranche, hvilket blandt andet skyldes vores samarbejde med Universal Music Group.

I løbet af det sidste årti har vi leveret musik til danske virksomheder, festivaler og spillesteder, hvorfor vi besidder en stor ekspertise inden for branchen.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder, og har på baggrund af vores arbejde modtaget Børsens Gazelle pris de sidste 3 år.

Copenhagen Music har kontor i Aarhus og København, og her varetager vi alt lige fra artisternes live-koncerter, live-events, tourplaner til corporate events. Vores store corporate live afdeling i Aarhus varetager alt produktion og afvikling vedrørende corporate events, hvis hovedfokus er at skabe musikoplevelser samt alle former for B2B samarbejde.

I forhold til vores kunder, så bidrager vi med sparring og rådgivning i forhold til planlægning af alle former for underholdning, samt med ekspertise indenfor produktion og afvikling, herunder scene, lys og lyd.

Vi er samtidig den direkte vej til artisterne, hvilket sikrer en direkte kommunikation imellem alle parter. Copenhagen Music har som det eneste af landets store bureauer, en afdeling med bookere og production managers, der alene arbejder med B2B, hvilket gør at vi også har erfaring og kontakt med netop denne del af branchen.

Vi glæder os til at bidrage med endnu mere musik til danske events og fester i fremtiden, og forhåbentlig kan vi se frem til en masse nye og spændende samarbejder.

Derudover vil vi forsat være med til at udklække de største kommende stjerner på den danske musikscene, i samarbejde med de danske musikselskaber.

Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at holde en fest i verdensklasse

En del af
Universal Music Group
SENESTE PRIS
BØRSEN Gazelle 2015

Mød os
Passion for musik

Head Of Corporate Event
Charlotte Nisted
Booking Agent
Chilie Bruun Andersen
Chief Accountant
Else Danielsen
Production
Frederik Rasted
Head of Live Events (UMDK)
Jeppe Birch
Managing Director
Jimmi Riise
PA to Jimmi Riise
Julie Jakobsen
Head of Production
Lasse Hjorth
Booking Agent
Lasse Lauridsen
Booking Agent
Mads Grimstad
Project Manager
Michael Lundquist
Booking Coordinator
Michael Münster
Production Manager
Nikolaj Løkke
Finance Assistant
Tanja Skovfoged