icekiid

6 udgivelser på 72 Timer

Del:
De to hitkonger Kesi og ICEKIID har slået sig sammen om en kæmpe fællesudgivelse bestående af 6 spritnye og brandvarme singler, der blev skabt på...

De to hitkonger Kesi og ICEKIID har slået sig sammen om en kæmpe fællesudgivelse bestående af 6 spritnye og brandvarme singler, der blev skabt på 72 timer og er frigivet i løbet af 72 heftige timer for til sidst at samle sig i et fælles album med titlen ’72 Timer’.

Fællesudgivelsen kommer efter nogle travle og succesfulde år for drengene, der har haft gang i mange karriereformende projekter. Drengenes første samarbejde var dog tilbage i 2019, da de udgav sangen ’Øjne På Mig’, hvilket blev et kæmpe hit med i dag over 5,9 millioner streams på Spotify. Denne gang tager de det til et højere niveau med fællesalbummet ’72 Timer’. I løbet af sensommeren drog Kesi og ICEKIID nemlig, sammen med deres producere, Hennedub og brødreduoen Emil og Asmus Harm, til et studie i Jylland, hvor de på tre intensive og inspirerede døgn fik skabt alle 6 numre til deres nye projekt.

”Vores forrige collabs havde været fede, fordi synergien var god. Det besluttede vi at teste af sammen med Hennedub, Asmus og Emil under en session i sensommeren, og den gode synergi imellem hele holdet betød, at det var nemt at være produktive,” siger Kesi omkring deres spændende nye samarbejde.

ICEKIID, også kendt som Skandinaviens konge af afromusik, fik for alvor sat gang i sin karriere tilbage i 2016, da han udgav singlen ’Blondiner og Brunetter’, der omgående blev et kæmpe hit, og siden da har han udgivet to samlinger, ’Afro Dansker’ og ’$TAMINA SZN’, samt en række singler der tilsammen har streamet mere end 60 millioner gange på Spotify. Med hjælp fra producerne Emil og Asmus Harm, der i øvrigt har været med til at udvikle blandt andet TopGunn og Citybois’ nye musikretninger, udgav ICEKIID i juni dette års største sommerhit og hans største hit til dato, ’ErruDumEllaHvad’, der høstede en førsteplads på den danske Top 50 chart på Spotify samt fik en plads på det famøse og stjernespækkede soundtrack til FIFA 21.

Med så stærke og succesfulde kunstnere involveret bliver det en garanteret mindeværdig november måned, når ’72 Timer’ er sluppet løs.