Spring til indholdet

Skinz

Skinz mestrer lyrisk at indkapsle de små situationer og energier, der kan opstå mellem mænd og kvinder – om det er i parforholdet eller i en flirt inde på natklubben.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Skinz hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Skinz
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

2017 blev året hvor Skinz for alvor brød igennem med singlen “Jeg Har en Pige” – et gennembrud, som det nye stjerneskud ikke tog for givet. Lige siden har han nemlig leveret den ene ørehængere efter den anden, som i 2018 blev opsamlet på debutalbummet “Ingen Drama”, der i løbet af få måneder blev certificeret guld. De finurlige tekstlinjer med et glimt i øjet, er en af hans karakteristika, og noget som danskerne igen og igen vender tilbage til.

Siden gennembrudsinglen i 2017, er det blevet til fire guldcertificeringer og en platincertificering, og det er intet som tyder på at hitparaden stopper lige foreløbig.

Copenhagen MusicOfficielt bookingbureau for Skinz.

 

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Skinz hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Skinz

Send os en uforpligtende forespørgsel på Skinz og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?