Spring til indholdet

Aksglæde

Aksglæde

Aksglæde debuterede i 2016 med sin selvudgivne EP ”Aksglæde”, og har sidenhen demonstreret sin moderne sangskriverstil i både radio, TV og på festivaler, hvilket har vundet ham en plads i lytternes og anmeldernes hjerter.

Hvis man spørger Jacob Aksglæde om, hvilken type sangskriver han er, forklarer han, at han ”er en sangskriver, der laver digtsamlinger som man kan danse til. Men selvom det er poesi, mener Aksglæde, at hans bedste historier altid må findes i hans egne oplevelser.

Jeg tror, at mange føler sig fremmedgjort overfor sine følelser i dag. Jeg tror derfor, at sangskrivere og sange kan hjælpe folket med at connecte med deres følelser. Musikken og poesien kan sammen belyse vores liv på andre måder end videnskab og andre kunstformer. Måske kan man sige, at vi sangskrivere maler billeder af det, vi allerede vidste, men ikke havde set.”

Når Aksglæde spiller koncerter, gør han det med sit faste band, der består af nogle af Danmark bedste nye musikere, hvilket også kan afspejles i de 6- og 5-stjernede anmeldeler. Udover tour-koncerter, havde Aksglæde og hans band en travl 2018-sommer, der både bragte dem til Musik I Lejet, Nemoland og mange andre festivaler rundt i landet.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for Aksglæde.