Spring til indholdet

Aksglæde

Aksglæde er en højenergisk tekstmager, som er på spil i et drømmende og nostalgisk univers. Med raffinerede formuleringer akkompagneret af sødmefulde og dansable beats er Aksglæde for alvor på vej frem. Her er energien opadgående. Her er natten spillevende. Her er en invitation til ungdommens rus.

Send forespørgsel Se tourplan for Aksglæde

Derfor skal du booke Aksglæde hos os

 • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Aksglæde
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for Aksglæde Send forespørgsel

Et sted mellem humor og melankoli finder du Aksglæde, som i 2016 debuterede med sin selvudgivne EP ‘Aksglæde’. Sidenhen har han demonstreret sine formidable sangskriverier i både radio, på tv og på festivaler landet over. Aksglæde leverer bittersød pop, som har vundet indpas i både lytternes og anmeldernes hjerter. Som Aksglæde selv formulerer det:

‘Jeg leverer små digtsamlinger, som man kan danse til. Poesi og historier, som tager udgangspunkt i mine egne oplevelser. Jeg tror, at mange føler sig fremmedgjorte over for egne følelser. Her tror jeg, at sangskrivere og sange kan hjælpe folket med at connecte med deres følelser. Musikken og poesien kan belyse vores liv på andre måder, end videnskab og andre kunstformer kan. Måske kan man sige, at vi sangskrivere maler billeder af det, vi allerede vidste, men ikke havde set.’

Det er ikke uden grund, at Aksglæde gang på gang møder ros fra anmelderland. Når han spiller live, er det altid med sit faste band bestående af nogle af landets dygtigste nye musikere. Du kan forvente knivskarp musikalitet og pop fra en farverig palette, når Aksglæde spiller op til dans.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for Aksglæde.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Aksglæde hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Aksglæde

Send os en uforpligtende forespørgsel på Aksglæde og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Aksglæde - Vega 2021

 • 1 arrangementer
 • 20. jan.-20. jan. 2021
 • Ledige billetter

Aksglæde er en højenergisk tekstmager, som er på spil i et drømmende og nostalgisk univers. Her er energien opadgående. Her er natten spillevende. Her er en invitation til ungdommens rus.

 1. Aksglæde - Vega 2021
  Onsdag d. 20. januar 2021 kl. 20:00 Onsdag d. 20. januar 2021
  Store Vega
  København Denmark