Spring til indholdet

Anders Breinholt

Han er skarp, bramfri og humoristisk. Anders Breinholt er en autodidakt journalist, radio- og tv-vært, som gennem årene er blevet en folkekær entertainer i absolut særklasse. Du kender ham fra Natholdet, De Sorte Spejdere, Anders & Anders Podcast og adskillige værtsroller.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Anders Breinholt hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Anders Breinholt
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Anders er en autodidakt radio- og tv-vært, som for alvor brød igennem med kæmpesuccesen De Sorte Spejdere på P3. Sammen med Anders Lund Madsen leverede han improviseret satire og forrygende underholdning til op mod en million trofaste fans hver eneste uge. Makkerparret gik sidenhen i luften med den succesrige Anders & Anders Podcast, som ligeledes tilbød skarpe samtaler og en højspændt satirisk tone.

Anders Breinholt snakker meget – og ofte om emner, som gør dig klogere på samfundet, dine medmennesker og hverdagens finurligheder. Som vært på det populære late night talkshow Natholdet kaster han, sammen med en inviteret gæst, sit falkeblik på samfundsaktuelle og skæve begivenheder. Han er en velbevandret vært, og således har han blandt andet løftet værtsrollen på Go’ Morgen Danmark, til Danish Music Awards og Zulu Awards. Med et helt særligt publikumstække forstår han gang på gang at sætte et personligt præg på sine værtsroller. Derfor er han også et perfekt indspark til både interne og eksterne virksomhedsarrangementer, hvor han på dygtig vis forstår at skræddersy konceptet fra Natholdet til et helt specifikt publikum.

Copenhagen Music – bookingbureau for Anders Breinholt

Heart Made Management v. Line Breinholt: line@heartmademanagement.dk

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Anders Breinholt hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Anders Breinholt

Send os en uforpligtende forespørgsel på Anders Breinholt og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Management