anthon edwards

Anthon Edwards udgiver debut single “Holder Os Vågne” som soloartist

Del:
Anthon Edwards er nu klar til at stå på egne ben og går solo med dén millennium R&B lyd, som er så velkendt. I dag...

Anthon Edwards er nu klar til at stå på egne ben og går solo med dén millennium R&B lyd, som er så velkendt. I dag er han ude med sin debut solo single, “Holder Os Vågne”, ft. Burhan G.

Det er corny, det er sjovt, det er anderledes og så er det selvfølgelig RIGTIG fedt musik med en nerve af motivation til folket derude omkring livet, at begå fejl, at komme videre og elske momentet, man står i.”

21-årige Anthon er den ene halvdel af de danske hitmagere fra Citybois, hvis karriere kun er gået opad på siden de fem år tidligere kom frem i X Factor. Anthon voksede op og havde hjertekvaler til lyden af Ne-Yo, festede til lyden af Usher, han ville gerne være ligeså charmerende som Craig David og han blev forelsket på samme måde som Mario. Nu er Anthon en voksen mand og klar til at mixe den klassiske R&B med lyden af 2020.

Anthon har oplevet meget i hans unge liv og det er nemmere at fortælle sine personlige historier som soloartist. Og dét er netop, hvad Anthons nye projekt handler om. Han forsøger nemlig ikke at finde sig selv – han har fundet sig selv og det her er Anthon Edwards.