Spring til indholdet

Artigeardit

Artigeardit er både lyrisk og poetisk og en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu. Den unge rapkomet udsendte i 2018 sit debutalbum ’VILDEDAGE’, der siden har genereret mere end 5.000.000 streams på Spotify alene.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Artigeardit hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Artigeardit
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

I september 2018 udsolgte Artigeardit sit første headliner show i København, da han spillede på VEGA’s Ideal Bar. Tre måneder spillede Ardit for et udsolgt Lille VEGA efterfulgt af en koncert på Spot Festival 2019 som Gaffa kvitterede med topkarakteren seks stjerner og kommentaren: Hvis det her er at være en artig dreng i hiphoppens tegn, så  er  jeg  fan  med  stort  F.”

2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album ’IDIOT’, der får flotte roser af toneangivende medier.

’Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse.’ 5 stjerner, Soundvenue.

Kort sagt: Artigeardit er både lyrisk, poetisk og musikalsk en af de mest spændende stemmer på den danske urbanscene lige nu.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Artigeardit

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Artigeardit hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Artigeardit

Send os en uforpligtende forespørgsel på Artigeardit og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?