Mathias And The Beatroots

Mathias And The Beatroots er et knivskarp liveband, som forstår at bringe hitbangere til live gennem benhårdt knofedt og kreativ sans. Det højspændte band består af seks dygtige musikere, som sætter ild til showet fra første sekund.

  • Mathias And The Beatroots har nået toppen med kometfart, og er i dag et af landets mest brugte bands, når festen skal eskalere til sit ypperste. Bandet består af unge og talentfulde musikere fra det aarhusianske musikmiljø, og Mathias And The Beatroots har med mange års erfaring slået sine folder på barer, natklubber, festivaler og til uforglemmelige fester landet over. Med trommer, bas, guitar, drumpads, synthesizer og Ipad kan repertoiret skræddersys efter behov – uden brug af backing tracks eller lignende. Bandet kan tilmed stå klar med et glohedt dj-sæt før eller efter koncerten, så festen kan fortsætte ud på de små timer med stensikre dancefloor-killers.

    Mathias And The Beatroots har en ufejlbarlig evne til at læse og connecte med deres publikum, så showet altid afspejler deres crowd. Tempoet sættes yderligere op, fordi de i deres overgange mellem sangene er inspireret af dj-teknikker, som får sangene til at flyde sammen i én stor musikalsk ekstase.

    Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Beatroots.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Mathias And The Beatroots hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mathias And The Beatroots

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mathias And The Beatroots og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Mathias And The Beatroots hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Mathias And The Beatroots
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director of Booking & Sales

+45 23 36 00 11 [email protected]

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Mathias And The Beatroots.