Chris Burton

I en alder af kun 16 år har Chris Burton markeret sig som et naturtalent af dimensioner. Han skriver og producerer sine egne sange, og forstår til fulde at levere dem med en enestående vokal. Chris Burtons ambitioner og musikalske spændvidde vidner om et kæmpe potentiale, som resolut styrer direkte mod toppen.

Koncerter 2021/2022

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Chris Burton i 2021/2022.

  • Det hele begyndte med en besked, der tikkede ind på Chris’ telefon. Den var fra Ankerstjerne, og følgende ord skulle vise sig, at vende op og ned på den unge teenagers verden: ‘Hey Chris, jeg har set dine videoer på Instagram. Du er super sej! Er musikken noget, du går og drømmer om?’. Efter et møde mellem Ankerstjerne og Chris Burton stod det klart, at de to skulle bygge musikalske broer sammen.

    Chris Burton går forrest med urban pop og nærværende poesi fra et eftertænksomt teenageværelse, understøttet af hans ambitiøse produktioner og musikalske forståelse. Debutsinglen ‘Love Letters´ blev streamet mere end syv millioner gange på Spotify, og således er Chris Burton for alvor brudt igennem lydmuren – klar til at indtage landets scener og din fulde opmærksomhed.

    Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Chris Burton.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Chris Burton hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Chris Burton

Send os en uforpligtende forespørgsel på Chris Burton og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Chris Burton hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Chris Burton
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director of Booking & Sales

+45 23 36 00 11 [email protected]

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Chris Burton.