Iris Gold

Pop. Soul. Hiphop. Energi. Farver. Liv. Med et legende groove og et stilsikkert look, rammer Iris Gold ned i et musikalsk univers af ambitiøse tunes og lækker flower power.

 • Iris Gold er født i London men opvokset i København. Som barn af et hippiesamfund, bosættelser og fritænkere har den unge kunstner levet et nomadisk liv. Med andre ord har Iris Gold et bredt favnende mindekartotek og erfaringsunivers, som har gjort hende til den karismatiske og unikke artist, hun er i dag.

  Iris Gold har delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere. Der er ild i scenen, når hun med en rowdy energi udfolder sig som en liveperfomer i særklasse.

  Med West Coast-melodier som afsæt, har Iris Gold udvidet sin musikalske horisont med inspo fra klassiske hiphop-acts som Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul. Som selvstændig kunstner formår hun samtidig at fusionere disse influenser ind i sit univers – en sammensmeltning der, ifølge den britiske avis The Guardian, bedst kan beskrives som ‘Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack’.

  Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Iris Gold.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Iris Gold hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Iris Gold

Send os en uforpligtende forespørgsel på Iris Gold og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Iris Gold hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Iris Gold
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director of Booking & Sales

+45 23 36 00 11 [email protected]

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Iris Gold.