Le Freak

Gennem flere årtier har Le Freak optrådt med egne skarpe musikalske fortolkninger af verdens største diskobaskere. Det ambitiøse band får salen til at koge, når de spiller på både festivaler, spillesteder og til uforglemmelige firmaevents.

  • Spilleglæde er en essentiel keynote, når Le Freak leverer lækre diskotoner med både respekt, talent og små overraskelser i ærmet. Bandet trækker på årelang erfaring, hvor de blandt andet har ageret support for Anastacia, er blevet kåret som årets livenavn på Smukfest og har spillet til magiske efterfester for både Madonna og Rolling Stones.

    Le Freak består af et hold energiske og ambitiøse konservatoriemusikere, som har en grænseløs kærlighed til diskogenren og dens muligheder.  Bandet giver således altid publikum en eksklusiv oplevelse, hvor ikke kun musikken, men i særdeleshed også bandets performancetække rammer med tårnhøj fart. Le Freak er uden tvivl et af Danmarks bedste partybands.

    Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Le Freak.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Le Freak hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Le Freak

Send os en uforpligtende forespørgsel på Le Freak og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Le Freak hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Le Freak
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director of Booking & Sales

+45 23 36 00 11 [email protected]

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Le Freak.