Luca Stereo

En melodiøs ultrapopduo med et strejf af hiphop. Luca Stereo træder ind på den danske musikscene med en legende og kompromisløs tilgang til både sound og æstetik. Det er yderst bouncy, når Emil Lagoni (forsanger) og Jeppe Engelbrecht (producer) med et sjældent potentiale placerer sig i et forfriskende og internationalt format.

  • Luca Stereo består af to unge drenge, Emil Lagoni (forsanger) og Jeppe Engelbrecht (producer), som i løbet af de seneste år har etableret og forfinet deres musikalske koncept. Et koncept som tager udgangspunkt i et fantasifuldt univers, med fortællinger der river sig løs fra virkeligheden og træder ind i en farverig og dagdrømmende verden. Luca Stereos lyd er både barnlig naiv og upbeat melankolsk – en sammensat størrelse, som kan stikke i alle retninger, men som altid samler sig om duoens musikalske potentiale.

    Luca Stereo træder ind på den danske musikscene med en lyd og et univers, der med en legende og kompromisløs tilgang har et internationalt format og et sjældent potentiale. Duoen kan råbe højt, spille højt, lave store fagter og indtage scenen foran dig med en fuldstændig hovedkulds energi.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Luca Stereo hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Luca Stereo

Send os en uforpligtende forespørgsel på Luca Stereo og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Luca Stereo hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Luca Stereo
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director of Booking & Sales

+45 23 36 00 11 [email protected]

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Luca Stereo.