Mina Okabe

Mød Mina Okabe - et ungt talent med store ambitioner. Okabe præsenterer et drømmende og blødt soundunivers med noter af sommer og melodisk sensibilitet. Hendes musik strækker krop ud over landets grænser, og Mina Okabe er mere end klar til at tage temperaturen på airplay og morgendagens scener.

Koncerter 2021/2022

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Mina Okabe i 2021/2022.

  • Mina Okabe er navnet på et nyt, spirende talent på den danske musikscene. Selvom hendes 20’ere først lige er begyndt, skal du ikke lade dig narre af den unge alder. Hun har allerede levet med hele verden som sin legeplads og som inspirationskilden til sin musik. Måske er det netop derfor, at Mina Okabe lyder som alt andet end det gråtonede danske klima. Mina Okabe er født og opvokset i London, mens hendes biologiske rødder er dansk-japanske. Sammen med sin familie har hun levet i forskellige byer på tværs af kloden, hvorfra hun har suget til sig af liv og kultur. Lige fra New York til Manila. De seneste fem år har Mina boet i Danmark, og det er herfra, hun atter søger ud – denne gang med sin musik i bagagen.

    Okabe er et ungt talent med store og grænseløse ambitioner. Hun præsenterer et drømmende og blødt soundunivers med noter af sommer og melodisk sensibilitet. Hendes vokal er fin og nuanceret, svævende i en døs af kontrollerede fraseringer og en god harmoni mellem det luftige og en mere kompakt klang. Hendes musik strækker krop ud over landets grænser, og Mina Okabe er mere end klar til at tage temperaturen på airplay og morgendagens scener.

    Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Mina Okabe.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Mina Okabe hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mina Okabe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mina Okabe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Mina Okabe hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Mina Okabe
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director of Booking & Sales

+45 23 36 00 11 [email protected]

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Mina Okabe.