Stine Bramsen

Hendes signifikante stemme lever massivt på airplay, diverse streamingtjenester og på scenerne landet over. Hun er jordnær, bundærlig og samtidig strækker hendes musik og tekster sig mod himlen med volumen og extravaganza. Stine Bramsen placerer sig velfortjent som en af landets dygtigste sangerinder.

  • I efteråret 2017 cementerede Stine Bramsen sin position som en af landets mest eftertragtede stemmer. Ti år efter gennembruddet med Alphabeat er Bramsen fortsat et højaktuelt navn i det danske musiklandskab – og ligeledes trækker hun også stor bevågenhed i udlandet. Som The Line of Best Fit meget præcist skrev: ”The star of the show will always be Bramsen’s ageless voice”.

    Netop Bramsens fantastiske stemme fylder koncertsale landet over med volumen og extravaganza. På scenen er hun er sprængfuldt af energi og har finfornemmelse for den nærværende performance. Bramsens soloeventyr har med andre ord afkastet store musikoplevelser til hele det danske land – og der hersker ingen tvivl om, at vi har mange flere i vente.

    Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Stine Bramsen.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Stine Bramsen hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Stine Bramsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Stine Bramsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Stine Bramsen hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Stine Bramsen
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director of Booking & Sales

+45 23 36 00 11 [email protected]

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Stine Bramsen.