Batsheba

Bathsheba udstråler kombinationen af attitude og sårbarhed i sin første musikvideo

Del:
BATHSHEBA har netop udgivet sin første musikvideo til hendes tredje single ‘Hit ‘N’Run. Videoen er et perfekt eksempel på den dragende kombination af attitude og...

BATHSHEBA har netop udgivet sin første musikvideo til hendes tredje single ‘Hit ‘N’Run. Videoen er et perfekt eksempel på den dragende kombination af attitude og sårbarhed. Sangen om ugengældt kærlighed tager lytteren på en emotionel rejse: fra sårbare vers gennem frustrations-prægede pre-choruses og til energiske girl-power omkvæd.

Jeg håber, folk, der hører den, tænker: okay wow jeg er ikke alene om at gøre dumme ting, eller ikke at føle mig god nok –fordi det er en følelse vi alle har,og som er helt normal.”– Udtaler BATHSHEBA i en pressemeddelse om nyeste single.
Variationerne i BATHSHEBAs vokal bliver understøttet af en basdreven produktion med et stabilt tromme-beat, hvis energi leder tankerne hen på tracks som Tove Lo’s ’Cool Girl’. Og BATHSHEBA er bestemt en cool girl. Selvom sangens tekst-universskildrer BATHSHEBAs frustrationer og usikkerheder, efterlader melodierne lytteren med en fornemmelse af, at BATHSHEBA vil komme ud på den anden side af hendes hjertesorger stærkere end før –og samtidig hjælpe en masse andre igennem deres egne heartbreaks.