Spring til indholdet

BATHSHEBA

Pauline Joy Oghomi-Hansen alias BATHSHEBA er en spirende sangskriver, som rammer lige lukt ned i en visuel og auditiv drøm. Med både attitude og rungende sårbarhed er hun hyperaktuel og på vej mod stjernerne.

Send forespørgsel Se turplan for BATHSHEBA

Derfor skal du booke BATHSHEBA hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for BATHSHEBA
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for BATHSHEBA Send forespørgsel

Stemmen er silkeblød. Beatet er bouncy. Produktionen er catchy og smooth. BATHSHEBA er kun i starten af sine 20’ere, men har skrevet sange siden hun var 11 år gammel. Med både hårdtslående og hårfin lyrik producerer hun dark pop, som allerede har modtaget stor cadeau. Således har hun arbejdet sammen med internationale Hennedub, indtaget scenen sammen med Benal til deres tre udsolgte koncerter i VEGA og leverede en anmelderrost koncert til den norske festival by:Larm!

Med singlerne ‘Blind’ og ‘Hit ’N’ Run’ demonstrerer BATHSHEBA en tromlende bas og et tårnhøjt niveau, som er på vej til at indtage scener, hitlister og manges musikhjerter.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Bathsheba

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book BATHSHEBA hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på BATHSHEBA

Send os en uforpligtende forespørgsel på BATHSHEBA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

BATHSHEBA - VEGA 2021

Stemmen er silkeblød. Beatet er bouncy. Produktionen er catchy og smooth. BATHSHEBA er en spirende sangskriver, som rammer lige lukt ned i en visuel og auditiv drøm.

  1. BATHSHEBA - VEGA 2021
    Torsdag d. 02. september 2021 kl. 20:30 Torsdag d. 02. september 2021
    VEGA NY DATO
    København Denmark