Benjamin Hav

Benjamin Hav annoncerer debutkoncert i Store Vega. Sådan er det.

Del:
Først kom debutalbummet “Spice Up Your Life” og blot én uge senere fulgte endnu et fuldlængde album. Som om det ikke var nok, er Benjamin...

Først kom debutalbummet “Spice Up Your Life” og blot én uge senere fulgte endnu et fuldlængde album. Som om det ikke var nok, er Benjamin hav nu klar til at give det danske folk koncertoplevelser fra øverste hylde, når han drager ud på “Dit syge dyr” tour i april 2020. Den hylde du skal bruge skammel til at nå. Benjamin udtaler: “Når mine nye numre flyver ud i virkeligheden vil de forsøge, at imødekomme dine sultne øjnes trang at blive bedækket af Vor Herres himmelske lys. Jeg er ikke Gud, det er vigtigt for mig at slå fast, men jeg vil gøre mit ypperste for at du møder den rolige fred på din rejse gennem uendelige byer af dårlige dømmekraft og skam.”

Benjamin fortsætter: “I 2020 vil jeg spille een koncert ad gangen. Jeg vil fejre dine små ambitioner med en storladen potpourri af tilgivelse og ‘Big Show’. The show must go on, som min far råbte til mig umiddelbart inden han kørte sin Aprilla Sonic med 80/kmt ind i en opsøgende sælger fra telebranchen.”

Hvis man fedter med livet og lader den sjælelige nærighed få overtaget bliver man klam. Benjamin Havs kommende koncerter bliver et vidnesbyrd om at vi stadig er mennesker med varme, glæde og kærlighed. Det bliver en sjælens fest møder David Bowie i din farmors veloursofa til en snak om hvordan du virkelig har det.

Læs mere om Benjamin Hav her