Spring til indholdet

Benjamin Hav

Benjamin Hav

Forsangeren fra hitduoen Benal, Benjamin Hav, har netop udgivet debutalbummet ’Spice Up Your Life’. Det er med Benjamins egne ord, hans ”konstante jagt på en bedre verden for os alle”, der har udmøntet sig i albummets 13 numre der, ”som en slags tovværk, hejser den lille lytter ned i beskyttelsesrummet mod en omverden af slendrian og intensiveret dumhed” forklarer Benjamin.

Jeg vil gerne elske med dig i en sovepose under en dyne af døde duer ude bag Vestforbrændingen”, siger Benjamin som forklaring på solo-situationen, og uddyber: “Det her er ikke et farvel til Albert eller Benal. Det her er en nænsom bevægelse med hoften i en proppet elevator. Jeg har lavet dette soloalbum for endegyldigt at imødekomme min psykologs gentagne opfordringer om at gøre noget for lille Benjamin. Benjamin har også følelser, men det er du ligeglad med. Du har nok i dig selv. Selvom vi alle ved at det jo umuligt kan være nok. Nu er det kun mig og kærligheden. Vi skal danse og være glade, og jeg har købt ti lange roser, og en vandseng som et venligt kip med hatten til den virkelighed de kalder ‘extreme succes’.  Det her er mit forsøg på at blive elsket endnu mere end før”.

Albummet er lavet med vidt forskellige mennesker, som eksempelvis Emil Kruse, Nonsens, Hedegaard, Zookeepers samt Mahler & Bir m.fl. som Benjamin i over 6 måneder har sat stævne i en studie-Villa i udkanten af Moskva i Rusland. Benjamin kan ikke tale Russisk, men som han siger: “Hofternes sprog er universelt”.

Albummet er forordet til min livets bog ‘en samtale om os’, der sprinkler glædens dråber på dig som en form for casual dåb i mødet mellem hint og her” fortsætter Benjamin og afslutter med:

Jeg ser dig. Fordi du gerne vil ses. Og så ser vi. Og så ses vi”.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for Benjamin Hav

Download pressekit