Spring til indholdet

Benjamin Hav

Flowet er vanvittigt. Attituden er gennemtrængende. Detaljerne er ambitiøse. Benjamin Hav markerer sig gang på gang som en af Danmarks dygtigste rappere. Med et knusende musikalsk intellekt har Benjamin Hav boret sig ind i hjertekulen på både folk, fæ og landets anmeldere.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Benjamin Hav hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Benjamin Hav
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Efter stormende succes som forsanger i hitduoen Benal, har Benjamin ekspanderet sit repertoire med en solokarriere af dimensioner. I 2020 udkom han først med debutalbummet ‘Spice up your life’, og blot en uge senere smækkede han sit andet soloalbum ‘Dit syge dyr’ på de virtuelle hylder. Med verbale piskesmæld har han væltet landet, og det klæder ham gevaldigt. ‘Jeg vil gerne elske med dig i en sovepose under en dyne af døde duer ude bag Vestforbrændingen,’ siger Benjamin som forklaring på solo-situationen og uddyber:

‘Det her er ikke et farvel til Albert eller Benal. Det her er en nænsom bevægelse med hoften i en proppet elevator. Jeg har lavet dette soloalbum for endegyldigt at imødekomme min psykologs gentagne opfordringer til at gøre noget for lille Benjamin. Benjamin har også følelser, men det er du ligeglad med. Du har nok i dig selv. Selvom vi alle ved, at det jo umuligt kan være nok. Nu er det kun mig og kærligheden. Vi skal danse og være glade, og jeg har købt ti lange roser og en vandseng. Det er som et venligt kip med hatten, til den virkelighed de kalder ‘extreme succes’.  Det her er mit forsøg på at blive elsket endnu mere end før’.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Benjamin Hav

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Benjamin Hav hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Benjamin Hav

Send os en uforpligtende forespørgsel på Benjamin Hav og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?