Spring til indholdet

BOUA

Ung, ambitiøs og med det danske sprog i sin magt. Adam Boua alias BOUA er et spirende talent, som mestrer både det eftertænksomme og det dansable. Med en blød stemme og et smooth lydbillede er BOUA en direkte billet til ungdommens åbne muligheder og sommerens rus.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke BOUA hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for BOUA
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Drømmen om musikken begyndte allerede at forme sig, da BOUA som 14-årig oplevede adrenalinkicket ved at stå på en scene. En stærk oplevelse, som blev startskuddet til en målrettet musikalsk rejse. Tilbagelænet. Spændende. Overbevisende. BOUA leverer et gennemarbejdet popunivers, som har været undervejs i fem år. Med en solid vokal, dybe beats og et detaljeorienteret lydbillede, hersker der ingen tvivl om, at BOUA er en ambitiøs og målrettet artist, der kommer til at sætte ild til morgendagens spillesteder, festivaler og musikhjerter.

BOUA er født i Danmark, men med en tunesisk far og en dansk mor, har BOUA et multikulturelt afsæt, som afspejler sig i hans fyldige lydbillede.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for BOUA

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book BOUA hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på BOUA

Send os en uforpligtende forespørgsel på BOUA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?