Danske Bank
Case

Danske Bank

Danske Bank inviterede 2.000 medarbejdere til en storslået fest i Odense Congress Center. Aftens konferencier, Lars Hjortshøj, guidede de mange gæster igennem aftenens program. Til stor overraskelse for gæsterne gav solisterne Rick Astley, Lars H.U.G og Christopher hver især en fremragende koncert, hvilket satte punktum for en fantastisk aften med et musikprogram i topklasse. Festmaskinen var backing band igennem hele aftenen. Copenhagen Music stod for udvikling af musikprogram, produktion, koordinering og afvikling af arrangementet.

Danske Bank fem forskellige fester for hver af deres regioner i forskellige byer rundt omkring i landet. Gæsterne kunne nyde en aften i særklasse, hvor der ikke var sparet på noget. På Centralværkstedet i Aarhus havde gæsterne fornøjelsen af Jan Gintberg som aftenens konferencier. På Østerbrohuset i København havde gæsterne fornøjelsen af discobandet Le Freak og solisten Nabia. Gæsterne på Falkoner i København kunne nyde tonerne fra Stagebreakers med solisten Nabiha, og på Comwell i Kolding stod Festmaskien og Babara Moleko for den musikalske underholdning. Gæsterne på Messecentret i Aars kunne feste til orkestret The Hitman og solisten Lis Sørensen.

Copenhagen Music lavede sidenhen mere end 10 koncerter rundt omkring i landet for Danske Banks ansatte. De mange koncerter bestod blandt andet af solister såsom Lis Sørensen, Peter AG og Erann DD. De fik selskab af showbands som Festmaskinen, The Hitman, Le Freak og Partymaskinen. Copenhagen Music stod for udvikling af musikprogram, produktion, koordinering og afvikling af arrangementet.

Showcases
Tidligere produktioner