Deloitte
Case

Årets julefrokost hos Deloitte i Øksnehallen

Copenhagen Music samarbejdede med Deloitte om at skabe årets fest til den begivenhed, virksomhedens medarbejdere glæder sig til hele året – nemlig julefrokosten.

Foruden at skabe et musikalsk program og et sammensat line-up tilpasset Deloittes ønsker, var Copenhagen Music konsulent på arrangementets produktionsenterprise.

Copenhagen Music har gennem flere år samarbejdet med Deloitte om at arrangere en musikalsk og succesfuld julefrokost. Copenhagen Music har ved samarbejdet med Deloitte erfaret, at Deloitte på den musikalske side ofte er på kant med det sikre mainstream og etablerede musikvalg og gerne går forrest, når der afprøves nye tendenser på musiksiden.

Ved dette års julefrokost for virksomhedens 1100 medarbejdere sammensatte Copenhagen Music et mindre festivaltema til arrangementets forløb. Efter gæsterne havde spist middag var der således musik på scenen hele aftenen uden afbrydelser. Derudover var Øksnehallen smukt dekoreret med funklende lysudsmykninger i midterskibets loft, der dannede en stjerneregn af glimtende lys over rummets gæster og artister.

DJ Emil Lange åbnede scenen, da han energisk lagde ud ved pulten med hede urbane beats. Derudover performede han energisk ved pulten ind imellem aftens program af spillende artister, så der på intet tidspunkt var stille på scenen.

De lækre og tjekkede toner ved DJ-pulten blev afløst af dybfølt pop, da Alex Vargas med lys falset og hjerteskærende elektrosoul gik på scenen, mens lysene dannede silhuet om hans krop. Scarlet Pleasure fulgte trop og løsnede op i hofterne, da boyband-drengene sendte gæsterne ud på dansegulvet med funky 90’er-vibe-pop og svedige hits.

Stemningen blev yderligere intensiveret med det rockede og postpunkede, da The Minds of 99 med deres hypnotiske energi satte skub i festen.

Aftenen sluttede i fulde omdrejninger ved DJ-pulten. Først med tunge hiphop-beats og et råt og dragende tekstunivers ved duoen Benal. Dernæst med DJ-duoen TooManyLeftHands, som med sine house- og clubhits, spillede op til dans og basarm på dansegulvet.

Fuldt line-up: DJ Emil Lange, Alex Vargas, Scarlet Pleasure, The Minds of 99, Benal, TooManyLeftHands

Følgende artister har besøgt Deloitte’s julefrokost: Phlake, Carpark North, AVAVAV, DJEDDEH, Emil Lange, Medina, Christopher, Patrick Dorgan, Kongsted

Showcases
Tidligere produktioner