sommerfest

NOVO NORDISK

Sommerfest, 10.000 gæster

Copenhagen Music har i mere end 10 år samarbejdet med Novo Nordisk om deres tilbagevendende sommerfest. Eventet falder typisk i august og afholdes på forskellige venues. Et år afholdes sommerfesten for medarbejderne fra Novo Nordisk i Bella Center. Et lokale med loungemusik og hygge og et andet rum med fest og livemusik. Et andet venue kan være Roskilde Festival Park, der forvandles til et stort musikmekka med foodtrucks og forskellige scener. De ansatte i Novo Nordisk får simpelthen deres helt egen festival og er de eneste gæster i parken.

Mens Copenhagen Music er ansvarlige for at levere et musik- og underholdningsprogram til sommerfesten, har arrangøren selv valgt at sørge for produktionen. Konceptet finder sin inspiration i et klassisk festivaltema, hvor flere bands spiller på to opsatte festivalscener i et dagsprogram, der er spækket med god musik. Programmet er skruet sådan sammen, at når musikken slutter i det ene telt, starter der ny musik på en anden scene.

Ved sidste års sommerfest bestod programmet af otte forskellige bands. Festen begyndte om eftermiddagen, hvor Danmarks crooner nr.1, Bobo Moreno, satte festen i gang sammen med et big-band.

Derefter gik DJ-duoen og p3-værterne fra programmet Lågsus på scenen. De var i selskab med dancehall-duoen, Djämes Braun, og den amerikanske rapper og popmager, Brandon Beal, og leverede en god feststemning på den store scene. I loungeteltet var der også indlagt lidt underholdning til aftenen. Det publikumsinvolverende live impro comedy show, Specialklassen, fik publikum i endnu bedre humør, da de underholdt med improviserede jokes.

Aftenen bød på et fint udpluk af de bedste sangere fra den danske popscene. Først indledt af Christopher på den store scene, der med en solid og selvsikker optræden spillede sine mange pophits. I loungeteltet tog Alex Vargas tempoet lidt ned med sine store ballader og sin karakteristiske og poppede elektrosoul lyd. Alex formår altid at indtage publikum med sin kraftfulde og overlegne stemme.

Derefter blev det tid til mere rendyrket pop fra hitmageren, Mads Langer, der er garant for melodiske sange og fællessang. Den unge sønderjyde, Jacob Dinesen, fulgte efter, med sin americana og roots-inspirerede musik, mens han tryllebandt publikum med sine historiefortællende sange og hæse røst.

Aftenens største navn – Lukas Graham – lukkede sommerfesten på den store scene, mens medarbejderne fra Novo Nordisk skrålede og skålede på festivalpladsen.

Fuldt line-up: Bigband feat. Bobo Moreno, Lågsus feat. Djämes Braun og Brandon Beal, Specialklassen, Christopher, Alex Vargas, Mads Langer, Jacob Dinesen, Lukas Graham