TDC
Case

TDC PLAY LIVE afholdte for anden gang en stor spektakulær live koncertarrangement i forbindelse med promoveringen af deres musiktjeneste.

Arrangementet blev afholdt i Scandinavian Congress Center i Aarhus, og scenen var spækket med store danske navne som Dj Lilja, De eneste to, Carpark North, Liga, Shaka Loveless, Christopher, Burhan G og Festmaskinen. Mere end 4.000 gæster havde vundet billetter til koncertoplevelsen, og de fik fornøjelsen af at høre nogle af de største danske artister herhjemme.

Copenhagen Music stod for den totale produktion af arrangementet.

TDC Play promoverede deres tjeneste, da virksomheden i en fantastisk kulisse brandede sin musiktjeneste med et kæmpe live koncertarrangement i Tap 1 i København og senere i Scandinavian Congress Center i Aarhus.

Copenhagen Music var med hele vejen og varetog den fulde produktion og sendte det ene store navn på scenen efter det andet. Nik & Jay, Medina, Burhan G, Nabiha, Carpark North, Sanne Salomonsen, Ida Corr, Panamah og Shaka Loveless kunne opleves af 5000 heldige koncertgæster, der havde vundet billetter til den største liveevent i den digitale musiktjenestes historie.

Hele teamet løb stærkt i disse dage og var med til at gøre showet til en kæmpe oplevelse – ikke bare for tilskuerne, men også for arrangørerne og artister.

Showcases
Tidligere produktioner