cheff

CHEFF Records udvider jubilæumsfesten

Del:
I februar annoncerede CHEFF Records en kæmpe koncert i K.B. Hallen som fejringen af deres 10 års jubilæum. Koncerten blev udsolgt på under en uge...

I februar annoncerede CHEFF Records en kæmpe koncert i K.B. Hallen som fejringen af deres 10 års jubilæum. Koncerten blev udsolgt på under en uge og markerede en massiv efterspørgsel på at opleve det banebrydende kollektiv live igen. Dette resulterer i en annoncering af endnu en koncert i det jyske, nærmere Aarhus Congress Center. Koncerten afholdes d. 16 oktober og dermed dagen efter de har spillet i K.B. Hallen.

CHEFF Records er tilbage i samlet flok bestående af KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ. Singlen, ’Sender Mig Til Månen’, er et startskud til fejringen af de ti år, der nu er gået, siden CHEFF ændrede dansk rap for altid. Singlen kommer som en forløber for endnu flere tunes der udkommer efter sommeren.

Hvis man ikke kan vente til koncerterne i efteråret, kan gruppen opleves på scenen til dette års Zulu Awards som sendes søndag d. 2 maj på TV2 Zulu.

Billetsalget starter mandag d. 3 maj kl 12 via cheffrecords.dk

Kommende koncerter

Indlæser...

Vi fandt ingen resultater for "".