Spring til indholdet

Chris Burton

Chris Burton

Det hele begyndte med en besked, der tikkede ind på Chris’ telefon. Den var fra Ankerstjerne, og følgende ord skulle vise sig, at vende op og ned på den unge teenagers verden;

Hey Chris, jeg har set dine videoer på Instagram – du er super sej! (…) Er musikken noget du går og drømmer om?”.

Kort tid efter mødtes Ankerstjerne og hans hold med Chris og hans familie, og da de hørte Chris synge og spille live, blev Ankerstjerne bekræftet i, at Chris var noget helt særligt. Ankerstjerne og holdet tog Chris under deres vinger og har hjulpet ham med, at udvikle sit multitalent og finde frem til, hvad hans musikalske drømme er.

Trods hans unge alder skriver og producerer Chris selv sine sange. Ankerstjerne fortæller: ”Chris er den ægte vare. Han har et kæmpe potentiale, og det har været vildt og inspirerende at arbejde med ham. Jeg troede faktisk, at jeg skulle skrive og producere alt for ham, men det har vist sig, at han har rigtig meget at byde på selv. Jeg er så sindssygt stolt af ham, og glæder mig til at følge med i hans rejse.

I begyndelsen af 2019 udgav Chris debutsinglen ”Love Letters”, som I streamet mere end 7 millioner gange på Spotify. Siden da har Chris udgivet singlerne ”Little Sister”, og ”Love Letters”, som indtil videre er de første udgivelserne i det forløb, Chris selv beskriver som sin ‘Teenage Poetry Era’.

Copenhagen MusicOfficielt booking bureau for Chris Burton.