christopher

Christopher spiller eksklusiv koncert i Falkoner Salen

Del:
Det er en unik mulighed, der byder sig for de danske fans af Christopher, når den populære sanger den 21. november spiller i Falkoner Salen...

Det er en unik mulighed, der byder sig for de danske fans af Christopher, når den populære sanger den 21. november spiller i Falkoner Salen i København. Koncerten bliver nemlig Christophers eneste indendørs headliner i hele 2020. 

Med mere end 1 milliard streams på CV’et kan der ikke herske nogen tvivl om, at Christopher er en af landets absolut største popstjerner. Det er der nok heller ikke mange der sætter spørgsmålstegn ved, for siden han i 2012 udgang sit første album “Colours” med hitsingler som “Nothing In Common”, “Against The Odds” og titelnummeret “Colours”, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både på plade og ikke mindst som en højt elsket live-performer.

Annonceringen af Christophers eneste indendørs headliner i 2020 kommer i kølvandet på udgivelsen af hans første single siden ‘Under The Surface’, som udkom i januar og bærer titlen “Ghost”. Da han i sin tid slog de første toner til sangen an, vidste han, at han havde fat i noget ganske særligt, og nummeret blev endnu et naturligt skridt videre i Christophers musikalske færden. “Jeg vil vise folk, at jeg kan andet end at få dem til at danse. Jeg kan også fortælle en personlig historie, man bliver rørt af“, fortæller Christopher om sin musikalske og personlige rejse – som man vil kunne mærke til hans koncert i Falkoner Salen.

Til koncerten kan de danske Christopher-fans altså se frem til et eksklusivt møde med en popstjerne i topform, som vil vække sine personlige fortællinger og ukuelige lyst til at røre folk til live i bogstaveligste forstand. Christopher er gang på gang blevet rost for sin “fuldblods entertainer” har Gaffa’s anmelder før slået fast, mens BT’s anmelder kaldte ham en “overlegen popprins” oven på hans brag af en koncert på sidste års Smukfest.

Koncerten med Christopher finder sted i Falkoner Salen den 21. november 2020. Billetsalget starter mandag den 10. februar kl. 10.00. 

Læs mere om Christopher her