Spring til indholdet

Cisilia

Cisilia var blot 15 år, da hun væltede lydmuren med catchy dancehall-pop og en flabet attitude. Energien er på sit maksimum, når hun skaber magi med hurtige rimes og ekstravagante outfits.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Cisilia hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Cisilia
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

På trods af sin unge alder, er Cisilia allerede en platinsælgende popdronning, som for alvor har gjort sig bemærket med sine dancehall-baskere, massiv airplay og ambitiøse performances. Hendes status på den danske popscene blev for alvor cementeret til Danish Music Awards, hvor hun som en af de yngste artister nogensinde vandt både Årets Danske Navn og Årets Danske Hit (‘Vi to datid nu’). Med en enorm drivkraft og kærlighed til musikken udfordrer hun alle opstillede rammer, og leger med både form og stil, når hun spiller den op som selvudnævnt ‘rasta barbie’.

Cisilia skiller sig ud fra mængden med sit stærke udtryk og dygtige vokal – og uden tøven sætter hun gang i festen og ild til scenen.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Cisilia.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Cisilia hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Cisilia

Send os en uforpligtende forespørgsel på Cisilia og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?