citybois

Citybois klar til at generobre udsolgt Falkoner Sal

Del:
I foråret 2015 spillede Citybois deres første koncert i Falkoner og nu, fem år senere, er Thor og Anthon klar til at gentage succesen, når...

I foråret 2015 spillede Citybois deres første koncert i Falkoner og nu, fem år senere, er Thor og Anthon klar til at gentage succesen, når de vender retur til det sted, hvor det hele begyndte.

Citybois har med sin charme, selvtillid og efterhånden lange række af hits, taget hele Danmark med storm. Siden deres debutudspil What Bois About To, som udkom tilbage i december 2015, har drengene gennemgået en massiv udvikling. I løbet af de seneste fem år, har Thor og Anthon indtaget topplaceringer på hitlisterne og spillet utallige koncerter på festivaler i hver en afkrog af landet med deres energiske og medrivende liveshow. Med hitsinglerne Sig Mig, Finde Tilbage, Pool, Purple Light og mange flere, har Citybois i dag cementeret sig som en af landets største kunstnere. Drengene hviler ikke på laurbærrene og har allerede i 2020 udgivet to singler, ’Se Os’ og ’Det Kom Som Et Chok’.

Som live artist har Thor og Anthon altid haft en særlig evne til at løfte stemningen til et nærmest ekstatisk niveau. Det beviste de senest ved deres udsolgte koncert i Store VEGA i april, og rundt på landets festivaler i løbet af sommeren 2019, hvor det til tider var svært at høre selve koncerten for det hengivende publikum. I sommeren 2020 kan man ligeledes glæde sig til at se drengene gæste Smukfest, Bork Festival samt Langeland festival.

Meget er sket siden Thor og Anthons debutkoncert i Falkoner Salen for fem år siden. De kører nu knap 4 millioner streams ind om måneden, og med et utal af hitsingler i ryggen, som tilsammen er streamet mere end 120 millioner gange, er Citybois nu klar til at generobre den sal, hvor det hele begyndte en forårsdag i 2015.

Læs mere om Citybois her