Spring til indholdet

Citybois

Du kender dem godt. En ikonisk duo, som er her og der og allevegne. Der er dømt glimt i øjet og musikalsk leg, når Citybois spiller op til dans med resolut charme og bragende selvtillid.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Citybois hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Citybois
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

I 2015 udkom deres debutudspil ´What Bois About To’, og snart rullede en Bois-lavine af dimensioner. Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov tonser frem med et usammenligneligt energiniveau, som har taget Danmark med storm. Med adskillige platin- og guldsingler under bæltet, er der ingen tvivl om, at den ekstatiske duo mener det helt alvorligt. Med hitsinglerne ‘Sig Mig’, ‘Finde Tilbage’, ‘Pool’, ‘Purple Light’ og mange flere, sætter Citybois gang på gang ild til scenen, når de løfter stemningen til et ekstatisk niveau.

Citybois repræsenterer leg og vildskab, men har de seneste år udviklet et både sofistikeret og ambitiøst udtryk, som også klæder dem umanerligt godt.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Citybois.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Citybois hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Citybois

Send os en uforpligtende forespørgsel på Citybois og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?