Copenhagen Music artister event

Copenhagen Music og United Stage udvider deres portfolio

Del:
Copenhagen Music og United Stage fortsætter med at kigge fremad, og ansætter nu Patrick Froom til at drive det nye forretningsområde ”Show & Entertainment” i Norden. Vi forstærker teamet og tager yderligere et step mod at blive Nordens største touring agency.

Fra d. 8. marts 2021 kommer Patrick Froom til at være producent, samt den ansvarlige, for at udvikle et nyt ben i United Stages portfolio, nemlig ”Show & Entertainment”.

Patrick har en 30-årig karriere bag sig som producent. Hans karriere startede allerede i 80’erne da han både var medlem og producent hos ”Up With People” og ”Royal Caribbean Cruise Lines”. Siden da har han blandt andet formået at være direktør for MTG-ejede ”Nordic Artist”, producent på ”Real Entertainment”, og tidligere også som producent hos United Stage i begyndelsen af 00’erne.

De seneste ni år har Patrick arbejdet som ansvarlig for udviklingen af Live Nation Arts & Entertainment. Under sin karriere har Patrick skabt og udviklet en række temakoncerter: ”Rock of 80’s”, ”Crossroads & BB – Det bedste fra Bjørn & Benny” samt en del arena-musicals som ”Cats”, ”Chess”, ”Jesus Christ Superstar” og ”Evita”. Sammen med Peter Jöback har han udviklet og produceret successen ”I Love Musicals”, og sammen med Peter Johansson ”Champions of Rock”. Ydermere har Patrick produceret koncerter indenfor det klassiske segment med internationale artister som Pavarotti, Kiri Te Kanawa og Montserrat Caballé.

– Jeg er utrolig glad for muligheden til at få lov til at udvikle det nye forretningsområde hos United Stage. Det bliver en spændende og udviklende rejse at arbejde med de nordiske hold, som jeg virkelig ser frem til. Vi har de seneste år set en utrolig ekspansion indenfor dette underholdningssegment, ogdet er med stor tiltro at jeg ser frem til at blive en del af den fremtidsorienterede ånd og energi, som jeg føler at United Stage besidder. Det føles ærefuldt at vende tilbage til United Stage efter 17 års fravær.

Patrick Froom, Executive Producer, Shows & Entertainment, United Stage Group

– Jeg har arbejdet med Patrick hos Live Nation i ni år, og han har lært mig næsten alt hvad jeg ved om shows og musicals. Han besidder en færdighed som United Stage kommer til at få stor gavn af.

Med Patrick i det Nordiske team kommer vi til at kunne bygge broer og nære samarbejder med endnu flere virksomheder og artister. United Stage breder nu paletten af arrangementer ud, og vi bliver dermed i stand til at tilbyde vores artister flere muligheder for at udvikle sig.

Markus Wiking, VD United Stage Group

– Siden juli 2020 er United Stage vokset til at være en Pan-Nordisk operation efter fusionen med Copenhagen Music i Danmark. Med målet om at være den bedst mulige partner for vores artister, investere og udvikler vi konstant vores forretning, for at stå så stærkt som muligt på det Nordiske live-marked, og vi insisterer på at gøre det, på trods af de vanskeligheder som den nuværende situation skaber.

Vi er nu klar til at tage endnu et stærkt skridt – denne gang ind i en ny del af live-forretningen, som har været på vores radar i et stykke tid på vores tre markeder. For at kunne træde ind på nye markeder i livebranchen, har vi brug for de rigtige mennesker. Derfor er det med stor glæde at vi byder Patrick velkommen til vores team, som kommer med den rigtige ledelseserfaring og den bedst mulige historik indenfor dette område.

Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med Patrick, og glæder mig nu over at vi nu kan skabe disse store shows i Norge, Danmark og Sverige.

Jimmi Riise, CEO United Stage Group

I august 2020 kom udmeldelsen om, at de tre Nordiske musikbureauer United Stage, United Stage Norge og Copenhagen Music indgik en strategisk sammenslutning under navnet United Stage Group – et Nordisk live agency for dagens og morgendagens stjerner. Den Nordiske CEO for United Stage er Jimmi Riise.

United Stage blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag mere end 250 artister og gennemfører over 3000 arrangementer om året i Sverige, Norge og Danmark. På rosteren findes blandt andet artister som Lars Winnerbäck (SE), Hov1 (SE) Darin (SE), Molly Sandén (SE),  Melissa Horn (SE), bob hund (SE), Junior Brielle (SE), Danny Saucedo (SE), Smith & Thell (SE), CC Cowboys (NO), Frida Ånnevik (NO), Oslo Ess (NO), Lukas Graham (DK), Suspekt (DK), Rasmus Seebach (DK), og Medina (DK).

Udover at agere som agenter, tour-producenter og koncertarrangører, driver United Stage også artistmanagement for flere artister, og arrangerer samtidig også et hav af firmafester.