Nyheder

12. December 2018 | Michael Münster

Rasmus Seebach er i gavehumør

I går morges løftede Ramus sløret for en stor overraskelse for de mange tusinde fans, som allerede har købt billetter til Ramus Seebachs Familiekoncerter 2019. Rasmus fortæller: “Hvis jeg kunne, ville jeg have pakket ham ind og lagt ham under juletræet d. 24., men vi blev enige om, at det nok var bedre at gøre det på denne måde. Jeg er både stolt og beæret over, at min ven her har valgt at tage med til sommerens familiekoncerter, og glæder mig til alle de dejlige stunder, vi kommer til at dele.”

I sommeren 2019 tager Rasmus Seebach Burhan G med til sine familiekoncerter, som kommer forbi landets fire største byer i løbet af maj og juni. Og rygtet siger, at Rasmus slet ikke er færdig med at ryste overraskelser ud af ærmet…

5. December 2018 | Michael Münster

Medina annoncerer akustisk tour i 2019

Siden Medinas folkelige gennembrud med ”Kun for mig” for 10 år siden, har sangerinden siddet som kongerigets ukronede pop-dronning med utallige nyklassiske hits som ”Vi To” og ”Jalousi”. Til efteråret 2019 tager Medina rundt i landet på en akustisk tour, der skruer tempoet ned, og nerven op. 

Man kan roligt slå fast, at Medina på intet tidspunkt har kigget sig tilbage. Hun har leveret platinsingle efter platinsingle – og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af live-koncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret pladsen som Danmarks største, nutidige popsangerinde.
Når hun til efteråret drager ud på sin akustiske tour, tager hun sit seneste album ”Grim” med. Albummet udkom i september 2018, og er ikke blot en opsamling af kendte hits fra de forgangne år, men byder i langt højere grad på en perlerække af helt nye sange. Medina spiller i alt seks koncerter i Struer, Aalborg, Aarhus, København, Greve og Horsens, og der er garanteret en række magiske og intime aftener.

Billetterne går i salg torsdag den 6. december kl. 10.00.

 

29. November 2018 | Michael Münster

Alex Vargas Drager på 32 shows – Stor Europa tour

På fredag drager Alex ud på hans mest omfattende tour til dato – 32 shows over hele Europa, som begynder med en udsolgt koncert i Musikkens Hus i Aalborg på fredag, og ender tilbage på dansk jord i Vejle den 7. april.

I går aftes gav Alex en lille forsmag på, hvad man kunne forvente…

Der er stadig få billetter til de danske koncerter på: https://gig.to/AlexVargas

 

21. November 2018 | Michael Münster

Rasmus Seebach klar med fire familiekoncerter i 2019


I sommeren 2018 mødte mere end 50.000 feststemte danskere op til Rasmus Seebachs familiekoncerter. Nu inviterer Seebach til sommerkoncerter for hele familien igen i landets fire største byer.

Denne sommer er det 10 år siden at Rasmus udgav sit debutalbum ’Rasmus Seebach’, og siden dengang, er det kun gået én vej. Med singlerne ’Engel’, ’ Lidt i Fem’ og ’Natteravn’, markerede Rasmus Seebach sig hurtigt som en af landets mest populære kunstnere – en position som han for alvor cementerede I 2011 med albummet ’Mer’ End Kærlighed’, der solgte 42.000 eksemplarer på blot én uge, og gjorde ham til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark nogensinde.

Siden 2009 har Rasmus Seebach udgivet fire studiealbums, solgt mere end 800.000 albums og vundet seks statuetter til Danish Music Awards. Men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig live til koncerterne sammen med fansene.
For det var kærligheden til at optræde live, der blev afsættet for Rasmus’ tilbagevendende familiekoncerter, som de seneste år er blevet hyldet af både fans, publikum og anmeldere. Til sommer kan Rasmus igen opleves i landets fire største byer, og rygtet siger at han planlægger at tage en masse spændende gæster med til koncerterne…

 

14. November 2018 | Michael Münster

Hjalmer på Danmarksturné 2019

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.

Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’. Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler ´Dig & Mig´ og ´Lige Nu´.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Ifølge ham selv
er musikken ”Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA.”

På scenen er den unge sangskriver blevet rost for sit nærvær og publikumstække. Begge dele kan opleves til foråret, når Hjalmer igen drager ud på en omfattende Danmarksturne, hvor han besøger 14 danske byer på tværs af landet.