emilkruse

Emil Kruse cruiser ud i natten på ny single

Del:
’I Nat Er Det Nat’ byder på et decideret drømme-collab med Mads Bo fra Phlake, mens singlen endnu engang viser nye sider af Emil Kruse, der også har både...

’I Nat Er Det Nat’ byder på et decideret drømme-collab med Mads Bo fra Phlake, mens singlen endnu engang viser nye sider af Emil Kruse, der også har både Store VEGA-koncert og nyt album på vej!

”Jeg har i lang tid gerne ville lave noget med Mads Bo (Wads.png), og vi har været i studiet sammen en del gange og vibet over ting. Jeg mødtes med Mads og spillede det her beat, jeg havde liggende, som jeg havde lavet med KÅ nogle måneder forinden. Da han hørte det, var han godt klar over den var gal – at det ku’ blive en kæmpe slasker.

Først havde jeg faktisk en session med Jonas fra Jung, der kom forbi studiet med en flaske whisky. Han hørte beatet og havde kort efter skrevet et hook. Jeg spurgte Jonas, hvordan har du egentlig fundet på det der omkvæd? Han sagde, at han bare lige havde læst en hurtig artikel på BT, hvor der stod noget med “i nat” i en overskrift – og så var det ligesom bare det. Hans idé til sangen lå tæt op af, hvad mig og Mads faktisk til sidst endte med at gå med (tak, Jonas!!).

Nummeret har den her medrivende “la’ os komme afsted”-stemning, som jeg godt ka’ li’. Lyden af at det hele bare suser af sted igennem natten på fuld skrald. Jeg har helt klart et mål om, at blive ved med at flytte mig selv og min lyd, og det føler jeg at ’I Nat Er Det Nat’, og hele tilblivelsen af sangen, har været med til – selvom, man stadig kan høre det er min stil og min vibe. KH Emil”

’I Nat Er Det Nat’ er første single fra albummet, ’December’, som udkommer senere på året og dermed samler ‘Side A’ med den kommende ‘Side B’, som tilsammen bliver til albummet, ‘December’.  Albummet følger op på Kruse EP’erne, ’Slumromantiker’ fra 2016, og ‘I Dine Blå’ fra 2017 som høstede fem- og seksstjernede anmeldelser fra Politiken og Soundvenue.

Emil Kruse rammer desuden Store VEGA 14. december.

Find billetter her.