Spring til indholdet

Emil Kruse

Ung, tjekket og med musikken i sin hule hånd. Emil Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af lige dele sfæriske synth-flader og en glohed 80’er Moog-bas.

Send forespørgsel Se turplan for Emil Kruse

Derfor skal du booke Emil Kruse hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Emil Kruse
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for Emil Kruse Send forespørgsel

Der er smæk for skillingen, når Emil Kruse løber vejen forbi. Han har figureret i det danske musiklandskab i mange år, og med fingeren resolut placeret på pulsen, er han i konstant udvikling. Han startede som den ene halvdel af grime-duoen Sleng, og senere eksisterede han under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop. I 2016 udgav Emil Kruse debut-EP’en ’Slumromantiker’ under eget navn. Et udspil som blev rost til skyerne af den danske anmelderstab.

Emil Kruse står nu knivskarpt med en lyd, et look og en likviditet som lægger soundtrack til festen, ungdommen og livet.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Emil Kruse.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Emil Kruse hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Emil Kruse

Send os en uforpligtende forespørgsel på Emil Kruse og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?