EmilLange

Emil Lange udgiver første single i eget navn

Del:
Det er 10 år siden Emil Lange debuterede som DJ på café Pixie på Østerbro, og siden er han blevet et fast navn i det...

Det er 10 år siden Emil Lange debuterede som DJ på café Pixie på Østerbro, og siden er han blevet et fast navn i det københavnske natteliv, som vært på Suspekt’s Tabu-TV og som opvarmning til navne som Benal, Mariah Carey, Lil Wayne og mange flere.

10 åer senere er Lange nu selv trådt frem i rampelyset med debutsinglen og klubbaskeren “10 år” med Emil “Klam Fyr” Simonsen fra Suspekt. Lange fortæller:

”Det er et beat,  jeg har lavet sammen med Albert fra Benal, og sangen handler om mig. Det er en sang, som Emil (KlamFyr) har skrevet om mig. Om hvordan han ser mig, og om at jeg har en tendens til at gå meget i byen og drikke så meget at jeg skærer 10 år af mit liv på en aften”, siger Emil Lange selv om ’10 År’.

Sangen er lavet i samarbejdet med Albert fra Benal og Klamfyr, og udkommer i dag på Kontra Agency og Copenhagen Records.

Hør den hårdtslående singlen her

Læs mere om Emil lange her