Spring til indholdet

Emilie Lilja

Med sin tjekkede karisma, troværdighed og kreativitet har tv-vært, dj, model og træningsentusiast Emilie Lilja på kort tid skabt sig et solidt navn i det danske medielandskab.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Emilie Lilja hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Emilie Lilja
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

I både dansk og internationalt regi har Emilie Lilja excelleret sig som knivskarp dj. Da hun signede som model for det legendariske bureau Ford Models, efterfulgte to år i New York, hvor hun arbejdede som model på fuld tid. Mellem kampagner og castings, formåede hun således at spille på nogle af Manhattans største natklubber, såsom Avenue, Lavo og Marquee.

Emilie Lilja har flere gang lagt sit crowd ned til shows og fester under de danske modeuger. Hun har varmet op for Medina, Christopher og Burhan G til eksklusive YouSee- og TDC Play-koncerter. Hun har skabt magi bag dj-pulten til utallige events hos bl.a. Mads Nørgaard, Adidas, Bang&Olufsen, Cph Finest, MTV, Redbull, Frostgun, Benjamin Media, Aller Media, Samsung, Bestseller, EDM Festival og andre danske festivaler. Emilie Lilja er med andre ord et udsøgt og enestående element i opskriften på et eksklusivt event.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Emilie Lilja

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Emilie Lilja hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Emilie Lilja

Send os en uforpligtende forespørgsel på Emilie Lilja og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?