Rasmus Seebach

Rasmus Seebach klar med fire familiekoncerter i 2019

Del:
I sommeren 2018 mødte mere end 50.000 feststemte danskere op til Rasmus Seebachs familiekoncerter. Nu inviterer Seebach til sommerkoncerter for hele familien igen i landets...

I sommeren 2018 mødte mere end 50.000 feststemte danskere op til Rasmus Seebachs familiekoncerter. Nu inviterer Seebach til sommerkoncerter for hele familien igen i landets fire største byer.

Denne sommer er det 10 år siden at Rasmus udgav sit debutalbum ’Rasmus Seebach’, og siden dengang, er det kun gået én vej. Med singlerne ’Engel’, ’ Lidt i Fem’ og ’Natteravn’, markerede Rasmus Seebach sig hurtigt som en af landets mest populære kunstnere – en position som han for alvor cementerede I 2011 med albummet ’Mer’ End Kærlighed’, der solgte 42.000 eksemplarer på blot én uge, og gjorde ham til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark nogensinde.

Siden 2009 har Rasmus Seebach udgivet fire studiealbums, solgt mere end 800.000 albums og vundet seks statuetter til Danish Music Awards. Men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig live til koncerterne sammen med fansene.
For det var kærligheden til at optræde live, der blev afsættet for Rasmus’ tilbagevendende familiekoncerter, som de seneste år er blevet hyldet af både fans, publikum og anmeldere. Til sommer kan Rasmus igen opleves i landets fire største byer, og rygtet siger at han planlægger at tage en masse spændende gæster med til koncerterne…