Se video

Ida Corr

I kølvandet på et år, der blev kickstartet af en medvirken i Toppen af Poppen, diverse TV optrædener og en fuld booket tourkalender er Ida Corr nu klar aktuel med de spritnye single The Morning After, som udkom den 10/08/17.

Singlen er forløber til et nyt forløb af nye udgivelser, hvor Ida prøver kræfter med en mere organisk og varm lyd.

Ida Corr har brugt det meste af 2017 på at tournere rundt i det danske land og pt er hun midt i sin omfattende sommertour, som tager hende rundt på rigtig mange af landets festivaller. Modtagelsen derude har været intet mindre end fantastisk:

”2017 har været et fantastisk live år indtil videre. Jeg har spillet hele min forårstour på udsolgte venues foran et skønt, dedikeret publikum, og har haft et helt vildt fedt band i ryggen. Sommeren er i gang nu og jeg skal spille alle mulige fantastiske festivaler sammen med mit band! Det glæder jeg mig helt vildt til” fortæller Ida Corr.

Den århusianske popsangerinde har rødder i Gambia, og det viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme. Ida Corr elsker fest og farver og bringer altid et højt tempo og masser af godt humør, når hun indtager en scene.

Copenhagen Music – Officiel booker af Ida Corr.