Se video

Lukas Graham

Bandet med christianitten Lukas Forchammer i front, har erobret bankende pophjerter på tværs af oceaner med deres hitspækkede andet album – et album som nu har rundet 140.000 solgte danske eksemplarer.

2016 har været Lukas Grahams år. Med årets perlerække af beundringsværdige begivenheder og musikalske milepæle for Lukas Graham, og ikke mindst for dansk musik, i udlandet, er næste Skandinaviske single-release meget passende live-favoritten ’Take The World By Storm’.

’Take The World By Storm’ er taget fra Lukas Grahams andet album, som netop er gået 7 gange platin, med et samlet salg på mere end 140.000 danske eksemplarer.

Lukas Graham har fuld fart på i udlandet, men Danmark har naturligvis været et yndet stop, på bandets verdensomspændende sommertour.

Her gav Lukas & Co. to eksklusive koncerter, en i Mølleparken i Aalborg foran godt 15.000 Aalborggensere, samt på et udsolgt Østerbro Stadion, med 20.000 københavnere.

Derudover headlinede bandet Northside og Tinderbox Festival, hvor Lukas Graham tog både anmeldere og det dedikerede danske publikum med storm.

Copenhagen Music – Officiel booker af Lukas Graham.