Se video

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure leverer stærke melodier i et unikt mix af groovy 80er pop og sexet 90er RnB. Helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls dragende vokal og nordisk kølige udstråling. Med ham er rytmegruppen Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som leverer den groovy lyd, der danner en solid bund til den lyse vokal.

Scarlet Pleasures første koncert efter ’Windy’ udkom var til en privatfest i en lejlighed på Refshaleøen i 2014. Siden har bandet opbygget et stort live publikum med udsolgte koncerter i hele Danmark.

Da bandet spillede i TIVOLI sidste sommer, måtte forlystelsesparken lukke portene inden de gik på, da max kapaciteten på 38.000 mennesker var nået.

14 dage senere gentog episoden sig da arrangørerne på Northside Festival, inden bandets eftermiddagskoncert, for første gang i festivalens historie, måtte lukke portene til P6 Beat Scenen.

Trioens bagkatalog har kurs mod 20 millioner streams og med de storhittende ’HEAT’, ’Wanna Know’ og senest ‘Casual’ fra marts 2016 er Scarlet Pleasure blevet et populært navn på de danske radiobølger.

Den 13. maj 2016 udgav den unge københavnske trio deres debutalbum, der indeholder 13 sange, der tilsammen er de tre drenges bud på en række stemningsbilleder fra ungdommens tilstand, hvor man både er forvirret, retningsløs og spilder tiden, men også udnytter tilværelsens muligheder og lever livet fuldt ud – eskapaderne og søndagens moralske tømmermænd.

Danmarks hotteste pop-trio er klar til at indtage sommeren, hvor de spiller på Roskilde Festival og andre toneangivende festivaler såsom Northside Festival, Tinderbox Festival, Nibe festival, Wonderfestiwall og Smukfest. Sidstnævnte i et spændende mash-up med Julias Moon.

Copenhagen Music – Officiel booker af Scarlet Pleasure.