Spring til indholdet

Hans Philip

Hans Philip

Hans Philip nærmest forsvandt ovenpå gennembruddet med, og siden opløsning af duoen, Ukendt Kunstner. I foråret 2019 vendte han så tilbage – ud af det blå – med soloalbummet ’Forevigt’, som har storhittet på Spotify og siden er gået Guld og som præsenterede en hudløst ærlig Hans Philip – ud af mørke tider og ind på vuggende ballader og fængslende R&B produktioner.

Hvis Hans Philip ikke allerede have slået sit navn fast som nyklækket solist på den danske musikscene med udgivelsen af debutalbummet, så må man sige, at han har gjort det ved sine livekoncerter i løbet af 2019, samt hele tre nomineringer ved dette års Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Album, Årets Nye Danske Livenavn samt Koda-prisen som Årets Danske Sangskriver.

Forud for sommeren 2019, udgav Hans Philip de to enkeltstående singler, ’Hvorfor?’ og ’Tiden Læger Alle SÅr’, som naturligvis var at finde på sætlisten, da han livedebuterede på Heartland Festival og siden Roskilde Festival samme år. Soundvenue sendte de maksimale seks stjerner efter koncerten på Arena, mens den atter stod på topanmeldelser, da Hans Philip gav tre udsolgte koncerter på Hotel Cecil i starten af september i 2019.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for Hans Philip