batsheba

“Hope your dance shoes are ready”

Del:
BATHSHEBA er blevet omtalt som one-to-watch i 2021 af både Soundvenue og Gaffa, og nu gør den unge artist klar til at give sine fans sin debut-EP. Den første single ’LALA’ fra den kommende EP blev stemt direkte ind som #1 på P3 listen, og fik coveres af YouSee’s playliste Nye Danske Tracks.

Kun ét døgn skulle der gå før VEGA måtte melde udsolgt på BATHSHEBA’s første headliner koncert. Til september kan du opleve hende live i Lille Vega hvor koncertgængerne kan glæde sig til catchy melodier.

Nu udgiver BATHSHEBA EP’ens anden single ’Run’. Produktionen på sangen er lavet i et samarbejde mellem Magnus Albert (kendt fra Benal), som også stod bag BATHSHEBAs debut-single ’Blind’, og duoen Bjørn & Scheffmann. Lyden er en genreblanding af pop, house og elementer af traditionel Nigeriansk musik, hvilket trækker referencer til BATHSHEBAs rødder. Den pumpede produktion fungerer som et energifyldt fundament for BATHSHEBAs fortælling om et frustrerende forhold. BATHSHEBA fortæller om ’Run’:

”Jeg husker meget tydeligt den følelse, jeg havde i kroppen, da jeg skrev ’Run’. Det var en frustrerende følelse af at fortæller mig selv, at jeg var færdig med en person, samtidig med at jeg fantaserede om, hvordan tingene ville være, hvis personen bare var ligeså forelsket i mig, som jeg var i ham,” siger hun og fortsætter: ”Det er altid ekstremt hårdt, når ens følelser ikke bliver gengældt, og det er dét ’Run’ handler om. ”I could be the one” men han ville hellere løbe væk fra mig.”

Selvom BATHSHEBA giver udtryk for, at ’Run’ blev skrevet i frustration, hjalp sangen hende også med et finde en styrke til at komme videre.

”På et eller andet tidspunkt bliver man nødt til at give slip på personen og sige: ”I ain’t got no tears left to cry,” siger BATHSHEBA. Hun indrømmer dog, at man sjældent bare kan trykke på en ”boy-bye” knap:

”Nogle gange tror jeg, man bliver nødt til at lade som om, man er videre, for at komme videre. Fake it ’till you make it. Jeg skrev denne her sang med en attitude, som sagde: ”bye bye, jeg er ovre dig, og dét her er, hvad du går glip af”, men inderst inde gjorde det stadig ondt.”

BATHSHEBA har været på en rejse mod succes lige siden hun debuterede i 2020. Hendes sang ’Hit ’N’ Run’, som peakede i Top 40 på radio-charten, blev også tilføjet til rotation på den internationale radiostation Beats 1 (Apple 1), og blev nævnt som en af de bedste sange i 2020 af både Soundvenue og Bands Of Tomorrow. Ved udgangen af året blev BATHSHEBA nomineret til ’Årets Nye Danske Artist’ til The Voice Awards, og da hun annoncerede sine første to headliner koncerter i Vega, København, blev de straks udsolgt. BATHSHEBAs collab med LittGloss ’Might Be’ blev valgt som ugens Voice Choice på The Voice. Det fremadstormende talent har også fået spins på Amerikanske radioer.

Kommende koncerter

Indlæser...

Vi fandt ingen resultater for "".