Spring til indholdet

HUN SOLO

HUN SOLO er et kreativt, visionært og vigtigt koncept, som handler om at præsentere et mangfoldigt udvalg af de dygtige og ambitiøse kvindelige kunstnere, som bevæger sig i det danske musiklandskab.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke HUN SOLO hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for HUN SOLO
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

HUN SOLO så dagens lys tilbage i 2016, hvor Nana Jacobi, Kirstine Stubbe Teglbjærg sammen med musikjournalist og forfatter Anya Mathilde Poulsen gik sammen om at skabe et rum for kvindelige, danske musikere.

HUN SOLO skaber koncertoplevelser, hvor fem kvindelige artister spiller hver sin solokoncert på én og samme aften. Hver kunstner går alene på scenen, med al den intimitet og intensitet, det indebærer. Man vil derfor komme til at opleve fem unikke liveoptrædener med hvert sit særegne musikalske udtryk. Ofte er der fokus på det unikke line-up, hvor musikerne præsenterer deres sange i nye og anderledes fortolkninger. En HUN SOLO-koncert er altid en enestående, unik og vild oplevelse.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for HUN SOLO.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book HUN SOLO hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på HUN SOLO

Send os en uforpligtende forespørgsel på HUN SOLO og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?