Spring til indholdet

ICEKIID

Som sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt sin helt egen lyd, og på sin vis en helt ny og uprøvet genre indenfor dansk musik.

Send forespørgsel Se tourplan for ICEKIID

Derfor skal du booke ICEKIID hos os

 • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for ICEKIID
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for ICEKIID Send forespørgsel

I 2016 fik Danmark for alvor øjnene op for ICEKIID, da singlen ”Blondiner og Brunetter” kom på gaden. Dengang var der kun ganske få, som vidste hvem der gemte sig bag kunstnernavnet, og det nystiftede pladeselskab Cannibal Records. 

Siden da har ICEKIID udgivet debut EP’en ”Afro Dansker”, samt en række singler som tilsammen har streamet mere end 30 millioner gange på Spotify. Med andre ord har ICEKIID lynhurtigt cementeret sig som et af landets mest interessante nye talenter på den danske urban scene.

ICEKIID er født i Danmark 1996 og er vokset op i Storkøbenhavn, men har dybe ghanesiske rødder. Musikalsk er han kendetegnet ved sin varmblodede og afrobeat-inspirerede beats, der fungerer som det perfekte opvarmningssoundtrack til en feststemt aften. Men hvis man lytter godt efter, vil man opdage at der også gemmer sig en lyrisk tyngde bag flere af hans sange. Særligt på singlen ’Afrikaner’, hvor ICEKIID synger: ”Er der nogen mennesker, som kan være så dum, de ser kun terror på en etnisk ung, hjernevasket af medier med lort på tungen”. Her lytter man for alvor til lyrikken, der slynger sig over de skarpslebne synth-akkorder og tropiske afrobeats.

På scenen er ICEKIID kendt for sine energiske optrædener, og der ingen tvivl om, at han kan levere en kæmpe fest til en enhver der har danseskoene bare nogenlunde rigtigt snøret.

Copenhagen MusicOfficielt booking bureau for ICEKIID.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book ICEKIID hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på ICEKIID

Send os en uforpligtende forespørgsel på ICEKIID og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

ICEKIID - Scandinavian Tour 2020

 • 1 arrangementer
 • 6. feb.-6. feb. 2021
 • Ledige billetter

Som sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt sin helt egen lyd, og på sin vis en helt ny og uprøvet genre indenfor dansk musik. På scenen er ICEKIID kendt for sine energiske optrædener, og der ingen tvivl om, at han kan levere en kæmpe fest til en enhver der har danseskoene bare nogenlunde rigtigt snøret.

 1. ICEKIID - Scandinavian Tour 2020
  Lørdag d. 06. februar 2021 kl. 00:00 Lørdag d. 06. februar 2021
  Kulturbolaget
  Malmö Sweden