Spring til indholdet

ICEKIID

Som ambitiøs sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt en helt unik lyd. Den målrettede kunstner har formået at præsentere en helt ny og uprøvet genre inden for dansk musik – og derfor skal du holde skarpt øje med det unge talent.

Send forespørgsel Se turplan for ICEKIID

Derfor skal du booke ICEKIID hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for ICEKIID
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for ICEKIID Send forespørgsel

I 2016 fik Danmark for alvor øjnene op for Jermyn Creppy alias ICEKIID, da singlen ‘Blondiner og Brunetter’ ramte de virtuelle hylder. ICEKIID har lynhurtigt cementeret sig som et af landets mest interessante nye talenter på den danske scene. Et sted mellem hiphop og afrobeat, mellem skarpslebne synth-akkorder og tropiske beats, mellem lyrisk tyngde og stilbevidst integritet, bevæger ICEKIID sig adræt. Siden ICEKIID udgav debut-EP’en ‘Afro Dansker’ samt en række singler, som tilsammen har streamet mere end 30 millioner gange på Spotify, har han vækket anmelderland med sit dansable og unikke udtryk.

Med singlen ’ErruDumEllaHvad’ har ICEKIID i 2020 overtaget internettet, din radio og dine streamingtjenester med et toplækkert beat og endnu et spændende genremixture. En sommerbasker, som matcher perfekt til villige dansefødder, kolde drinks og magiske sommerdage.

ICEKIID er født i Danmark i 1996. Han er således vokset op i Storkøbenhavn, men har ghanesiske rødder, som han dygtigt fusionerer ind i sin lyd. Når ICEKIID leverer live, er det med et tårnhøjt energiniveau. Han kan varme din vinter op, og akkompagnere din sommernat med ynde – derfor skal du holde skarpt øje med det unge talent.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for ICEKIID.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book ICEKIID hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på ICEKIID

Send os en uforpligtende forespørgsel på ICEKIID og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

ICEKIID - Scandinavian Tour 2020

Som sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt sin helt egen lyd, og på sin vis en helt ny og uprøvet genre indenfor dansk musik. På scenen er ICEKIID kendt for sine energiske optrædener, og der ingen tvivl om, at han kan levere en kæmpe fest til en enhver der har danseskoene bare nogenlunde rigtigt snøret.

  1. ICEKIID - Scandinavian Tour 2020
    Lørdag d. 06. februar 2021 kl. 00:00 Lørdag d. 06. februar 2021
    Kulturbolaget
    Malmö Sweden