Spring til indholdet

Infernal

Without further ado: Infernal er det ubesejrede partymonster fra poppens pulserende farvepalette. Sammen udgør Lina Rafn og Paw Lagermann en af de mest dynamiske og eksplosive duoer i det danske musiklandskab.

Send forespørgsel Se turplan for Infernal

Derfor skal du booke Infernal hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Infernal
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for Infernal Send forespørgsel

Musikalsk. Balstyrisk. Højspændt. Fest. Når Infernal først har trykket på play, så kører man ikke længere på halvt blus. Paw og Lina har leveret musikalsk power siden 1997, og med omtrent 30 singleudgivelser, leverer de altid et brag af en hitparade, når de fyrer op for deres eminente liveshows.

Med ekstravagance og international high class baserer de deres udtryk på markant synth, catchiness og ikke mindst en fantastisk mængde lir, som garanterer festens peak – helt uforglemmeligt, helt ud over det sædvanlige.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Infernal.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Infernal hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Infernal

Send os en uforpligtende forespørgsel på Infernal og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?