Spring til indholdet

Jacob Riising

Han er skarp, hjertevarm og en underholdningens mand. Jacob Riising har inden for de seneste år markeret sig som en af landets mest brugte og folkelige tv-værter.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Jacob Riising hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Jacob Riising
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Det startede tilbage i 2002, hvor Jacob Riising bragte børnenes fredagsstemning til bordet med det spektakulære quizgameshow Rutsj, og senere det spektakulære tv-program Amigo. Sidenhen er det rullet stærkt for den hjertevarme artist. Jacob Riising favner store som små, når han leverer dygtigt værtskab til folket. Inden for de seneste år har han været en af landets mest brugte tv-værter, hvor han har skabt god og festlig stemning til alt fra Dansk Melodi Grand Prix, quiz programmer i bedste sendetid på DR1 og ikke mindst i rejseprogrammet ‘På rejse med Riising og mor’, hvor han vandt alvorligt indpas på danskernes hjerter. Som vært og idéudvikler på hundredevis af tv-shows, kaldes han ‘vor tids Otto Leisner’.

Jacob Riising er desuden en dygtig og underholdende foredragsholder, konferencier og børnebogsforfatter. Jacob har blandt andet skrevet den prisbelønnede bogserie om superhelten Karmaboy.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for Jacob Riising.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Jacob Riising hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Jacob Riising

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jacob Riising og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?