BENJAMIN_HAV

”Jeg vil gerne holde dig i hånden, mere er der ikke i det”

Del:
Således udtaler Benjamin Hav i pressemeddelelsen om sin nyeste single ‘Hold Min Hånd’, der blev udgivet i fredags. Den karismatiske musiker har haft et produktivt...

Således udtaler Benjamin Hav i pressemeddelelsen om sin nyeste single ‘Hold Min Hånd’, der blev udgivet i fredags. Den karismatiske musiker har haft et produktivt 2020 med albums og singler, der bygger op til hans kommende turné i oktober.

Sommermånederne har budt på singlen ‘The Show Must Go On’ og nu er rapperen ude med sin anden single ‘Hold min hånd’.

‘Hold min hånd’, produceret af Emil Kruse og Lasse Joen Sørensen, er endnu et uptempo klubtrack fra Havs hånd, der med pumpende bas og funklende synths er perfekt til post-corona dansegulvet. Udtaler Jakob Freudendal i en artikel fra Soundvenue.

Billetterne kan købes her