josef og elias

Josef og Elias sparker efterårsferien i gang med debutkoncert i Vega 

Del:
Det er ungt, unikt og ambitiøst. Josef og Elias er et upcoming stjerneskud på den danske musikhimmel, og nu kan du gøre dig klar til...

Det er ungt, unikt og ambitiøst. Josef og Elias er et upcoming stjerneskud på den danske musikhimmel, og nu kan du gøre dig klar til en længe ventet energiudladning, når de til efteråret lægger København ned med et debutbrag.

Du kan forvente sitrende energi og fuld dedikation, når den unge kometduo, Josef og Elias, indtager København med deres allerstørste passion: musikken. De to ungdomsidoler har på rekordtid charmeret sig ind på det ganske danske land, og med flere af udgivelser placeret i Top 10 på Spotify-charten, har duoen lagt i kakkelovnen til en glohed fest på Vega i København.  

 Josef Von Appen og Elias Mølgaard Tannis debuterede i 2019 med singlen Shorty Ringer, og hurtigt efter fulgte singlerne Brandvarm, Weekend hver Dag, Min Bror feat. Icekiid og senest King Kong’ – med andre ord løber de to kunstnere lynhurtigt med musikken. Selvom Josef og Elias kun er 13 somre gamle, og livet slår flikfalk i et ungdomssind, så er deres musikalske projekt passioneret og velovervejet. For hvordan jonglerer man optimalt med skole, venner, familie og en granvoksen musikkarriere? Hvis du spørger Josef og Elias, så er det ganske enkelt helt afgørende at have sine prioriteter i orden: Du skal aldrig glemme din familie. Du skal tænke på, at selvom du er blevet kendt med din musik, så skal du huske at forblive den samme, som du var før. Og du skal holde fast på de venner, du altid har haft,siger Josef. Selvom duoens musik udspringer fra et ungt mindset, er der således plads til eftertænksomhed og integritet, når Josef og Elias udfolder deres musikalske univers. Det er både tjekket og stilbevidst, og måske er det netop her, de markerer sig som et af morgendagens helt store musiknavne. 

Gør dig klar til Josef og Elias’ allerførste koncert, når de til efteråret gæster Vega i København med en energiudladning af ypperste kaliber. Det bliver brandvarmt. 

 12. oktober 2020 – Store Vega, København