Spring til indholdet

Joseph Calleja

Joseph Calleja

Den maltesiske supertenor, Joseph Calleja, har opnået stor international anerkendelse grundet sin fantastiske stemme.

Joseph regnes for at være en af tidens dygtigste tenorer, og bliver af flere kritikerne omtalt som værende den nye Pavarotti.

Joseph, der er født på Malta, begyndte allerede i en alder af bare 16 år, at synge opera, og som 19-årig debuterede han i Verdis Macbeth på teatret i Gozo. Joseph fik for alvor sit internationale gennembrud, da han i forbindelse med en gæsteoptræden på Det Kongelige Teater i 2003 blev opdaget af det anerkendte britiske pladeselskab Decca, som tilfældigvis havde agenter med til forestillingen den aften.

Siden har Joseph haft en kometkarriere, og synger i dag på de allerstørste scener rundt omkring i verden med totalt udsolgte koncerter – til stor glæde for både publikum og kritikere. Joseph Calleja er utrolig populær live, og bliver især rost for sin unikke evne til røre og bevæge publikum.

I august 2015 lagde Joseph vejen forbi Danmark, hvor han gav en mindekoncert til ære for den verdenskendte tenor Luciano Pavarotti, som i 2015 ville være fyldt 80 år. Koncerten “En Hyldest til Parvarotti” foregik i DR Koncerthuset i København og i Musikhuset i Aarhus, hvor Joseph sang Pavarottis kendte arier. Joseph Calleja modtog stående bifald i både Aarhus og København

Copenhagen Music – Officiel booker af Joseph Calleja.

Download Pressekit

Kontakt