Josva

JOSVA sætter ungdommen fri på nyt debutalbum

Del:
Den 22-årige rapper JOSVA er det nye navn på den danske rap-scene. Trods hans unge alder, har han allerede produceret for navne som Artigeardit, Omar, og PAY og turneret med L.O.C. Debutalbummet med titlen’Alting/Forevigt ’ kredser om emner og følelser, vi alle har, men måske ikke stopper op og reflekterer over. Det rammer ind i en tid, hvor ungdommen presses til at præstere.

Jeg vil hellere have folk til at reflektere end til at danse. Albummet er mine refleksioner omkring det at være ung. Emner som kærlighed, ensomhed, stimulanser, usikkerhed og en generel søgen efter mening. Mange af de emner der er med til at definere, hvem vi bliver som voksne. Man skal hellere stoppe op end at blive fanget af en præstationskultur,” Fortæller Josva.

JOSVA startede sin musikalske karriere med en guitar og senere bag knapperne som producer. Og det er derfor naturligt, at han også har haft fingrene nede i alle dele af sit eget album. Han synger ikke bare, men er med i alle dele af processen fra guitaren til tempo og groove. JOSVA skaber et originalt og eksperimenterende univers, man bliver omsvøbt i. Udover det har han også inviteret andre anerkendte artister fra den danske musikscene med på sit nye album, for eksempel på sangen ’Søvngænger’, hvor Artigeardit også rapper. Om den sang fortæller Josva:

Søvngænger’ handler for mig om balancen imellem at være til stede og lukke af for omverdenen. Ungdomseskapisme om man vil. Jeg er meget impulsstyret, og både personligt og i min musik hviler jeg meget i mig selv, og er nok meget en “go with the flowtype.

Navne som Karl William og Omar gæster også albummet. I oktober 2020 blev Josva af Soundvenue kåret til en af de “nye danske rappere, du skal holde ekstra skarpt øje med”. Lyden af JOSVA trækker tråde til både de melodiske genrer og urban musikgenren. Det er hverken et hiphop-album eller et pop-album. Det er et JOSVA album.

JOSVA laver ikke musik for andres skyld eller for at imponere. Det handler om at komme ud med sine tanker. Albummet har en autentisk lyd, en personlig lyd, dadet hele erskrevet ud fra hans eget liv, JOSVA uddyber:

Musik for mig har aldrig været en drøm, men altid en udtryksform. En måde at komme ud med sine tanker ogen form for flugt“.

Nu er han mere end klar til at komme ud og vise, hvad JOSVA anno 2021 har at byde på. Han spiller desuden årets første koncert på Atlas i Aarhus d. 23. Maj. Find billetter her.

Kommende koncerter

Indlæser...

Vi fandt ingen resultater for "".